donderdag 18 juli 2024
spot_img

1 Jarig bestaan van de Huiskamer van Andijk

Vanwege het 1-jarig bestaan van de Huiskamer van Andijk werd vorige week woensdag een barbecue gehouden voor de vrijwilligers van de Huiskamer. Voor deze gelegenheid waren ook de leden van de stuurgroep aanwezig: Gerard Kuin (SOM), Gerard Schuitemaker (KBO), Annemarie Kooiman (PCOB), Saskia van Veen (SOW) en Gerrit van Keulen die namens de Dorpsraad Andijk de huiskamer coördineert. Ook was de wethouder Sociaal Domein, Yannick Nijsingh, van de gemeente Medemblik, aanwezig die o.a. een praatje maakte met de vrijwilligers. Saskia van Veen heette iedereen van harte welkom en memoreerde in het kort de ontstaansgeschiedenis van de Huiskamer en stond stil bij de inzet van de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maakten (en nog maken).

De barbeque werd uitstekend verzorgt door Jan van John Stavenuiter, het vlees was echt heerlijk en mals! Onze complimenten, ook voor Jan die het allemaal op voortreffelijke wijze bereidde. De gekoelde drankjes werden verzorgd door Slijterij Vidra in Wervershoof!

Na afloop kregen de aanwezigen nog een mooie bos Alstroemeria’s van Martien Schuitemaker en een mooie rode roos van Margriet van ‘t Hof mee. Een verrassende en leuke geste! Dank daarvoor! En niet in de laatste plaats dank aan Saskia van Veen, voor de organisatie!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen