maandag 20 mei 2024
spot_img

10 jaar Huttendorp Andijk en dat vieren we!

Dit jaar alweer het 10de Huttendorp Andijk (22, 23 & 24 augustus) en wederom een recordaantal inschrijvingen. Meer dan 300 kinderen gaan dit jaar weer bouwen, spelen, knutselen, kortom plezier maken. De vele vrijwilligers en sponsors maken het weer mogelijk om van Huttendorp Andijk een succes te maken.

Ons thema is dit jaar “Feest”, de confetti en slingers staan al klaar.
Voor dit 10de jaar huttendorp halen we alles uit de kast om er ook echt een feest van te maken op de voormalige Asonia sportvelden. Het thema zal ervoor zorgen dat het hele terrein er feestelijk uit gaat komen te zien met mooi versierde hutten.
Naast huttenbouwen met de pallets, moeten de bouwwerken er natuurlijk ook top uitzien. Voor decoratie wordt er weer vakwerk geleverd door de mannen in de zaaghoek. En voor de ‘finishing touch’ zorgen de vrijwilligers in het naaiatelier voor vlaggen, gordijnen en wat er maar bedacht wordt door de kinderen. Natuurlijk wordt er niet alleen maar gebouwd! De kinderen kunnen bijvoorbeeld ook knutselen, waterspellen doen, glijden en voetballen op ons pannaveld.
En onze fanatieke catering afdeling zorgt voor de inwendige mens. Lekker (gezond) snoepen, pannenkoeken eten en natuurlijk limonade drinken.

Een hoogtepunt voor de oudste deelnemers (groep 7 en 8) is de ‘slaap’nacht. Voordat we daaraantoe zijn komen eerst alle kinderen en vrijwilligers bij elkaar om lekker patat te eten. Daarna volgt de open avond en natuurlijk ook weer verrassende acts op het Huttendorp Andijk podium. Dit jaar wordt er ook extra aandacht gegeven aan dit podium om ook deze extra feestelijk te maken.

Als alle ouders en de jongere deelnemers naar huis gaan, wordt het kampvuur ontstoken en beginnen we aan het nachtspel. Na een meestal onrustige maar vooral gezellige nacht, komen ook de andere kinderen weer en gaan we nog heerlijk een ochtend spelen.

Wij hebben er heel veel zin in! Komt u ook naar onze open avond om te kijken wat de kinderen hebben gebouwd? Daarnaast natuurlijk ook de optredens op het Huttendorp podium en er zijn weer heerlijke ijsjes te koop.
Vrijdag 23 augustus van 19.00 – 21.00 uur bent u van harte welkom op ons terrein aan de Sportlaan in Andijk.
Op zaterdagmiddag 24 augustus bent u ook van harte welkom om mee te helpen afbreken en kunt u pallets ophalen om zelf wat mee te bouwen of als stookhout.

Graag even een mail naar info@huttendorpandijk.nl
www.huttendorpandijk.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen