woensdag 17 juli 2024
spot_img

12 maart! Kinderdisco in Wervershoof!

De afgelopen 2 jaar hebben de kids genoeg met de beentjes stil gezeten op de zaterdagavond. Tijd om met de voetjes van de vloer te gaan! In de Schoof organiseren wij een te gekke kinderdisco met DJ Yarn, discolampen, een rookmachine, en verder alles er op en er aan! Deze editie is voor kinderen van groep 3 t/m groep 5. Als er kinderen zijn die hier een beetje van afwijken, wordt daar niet moeilijk over gedaan. Over drie weken zijn kinderen van groep 6-8 aan de beurt! Er wordt gekozen om dit op te splitsen zodat het voor de grote kids niet ‘kinderachtig’ wordt, en voor de kleintjes niet te spannend door de grote kinderen.

De entree is helemaal gratis en voor deze avond hebben wij de prijzen naar beneden bijgesteld. Zo kan iedereen een lekker drankje en chipje halen aan de bar.
Voor de ouders is de mogelijkheid om boven aan de bar een drankje te doen en bij te kletsen. Als jij liever tussendoor naar huis gaat is dat prima. Laat dan wel graag even contact gegevens achter bij de vrijwilligers van deze avond, of zorg dat jouw kind dat bij zich heeft.

Onze vrijwilligers hebben er onwijs veel zin in! Heel graag tot zaterdagavond 12 maart! Van 19.30 tot 21.30 uur in De Schoof, locatie Sub!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen