maandag 22 juli 2024
spot_img

15 jaar Kuin Makelaardij: Dit willen zij met u vieren!

Dit jaar viert Kuin Makelaardij haar 15-jarige bestaan! Een mijlpaal waar zij trots op zijn, want in deze 15 jaar hebben zij talloze opdrachtgevers mogen begeleiden naar mooie resultaten. Of het nu gaat om de verkoop van een woning, een bedrijfspand, of zaken als aankoop, verhuur en taxaties, bij Kuin Makelaardij bent u aan het juiste adres.

In 1999 zette Allard Kuin zijn eerste stappen in het vak, waarbij hij waardevolle ervaring heeft op gedaan bij diverse makelaarskantoren. In 2009 richtte hij Kuin Makelaardij op, met een schat aan kennis en ervaring. Het was een gewaagde sprong om een kantoor op te richten in een periode van een teruglopende vastgoedmarkt, maar door zijn actieve aanpak en gedrevenheid is Kuin Makelaardij uitgegroeid tot een stabiel en succesvol bedrijf.
Samen met het team, bestaande uit Petra, kandidaat-makelaar, en Maud, die de opleiding tot kandidaat-makelaar bijna heeft afgerond, blijven zij zich inzetten om de opdrachtgevers op een hoog niveau te begeleiden en te adviseren bij welke stap dan ook in het vastgoedproces.
En omdat Kuin makelaardij graag haar 15-jarige bestaan wil vieren trakteren zij op iets speciaals. Zij begrijpen namelijk als geen ander dat de verkoop van een woning vaak een stressvolle periode kan zijn. Daarom streven zij ernaar om verkopers zoveel mogelijk te ontzorgen. Van A tot Z begeleiden zij het proces en met de jarenlange ervaring weten zij precies wat er nodig is om maximaal resultaat te behalen.
Zodra uw woning verkoopklaar is gemaakt voor de woningfotografie of voor de bezichtigingen, kunt u écht gaan ontspannen. Kuin makelaardij neemt dan namelijk alles bij u verder uit handen, u kunt gaan ontspannen.
Als u vóór 1 juli 2024 een huis bij Kuin Makelaardij in de verkoop zet krijgt u een relaxte hotelovernachting met ontbijt cadeau!
Om even heerlijk te genieten en te ontspannen in deze spannende periode.

Maar dat is nog niet alles! Misschien bent u wel op zoek naar uw droomwoning. Ook dan bieden zij een speciale aanbieding voor u: 15% korting op de aankoopopdracht. Samen met u gaan zij op zoek naar uw droomhuis!
Viert u ook samen met Kuin Makelaardij het 15-jarige bestaan?

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen