donderdag 13 juni 2024
spot_img

17 december, jeugdvisdag in Andijk!

Op zondag 17 december wordt er een jeugd instructiedag snoekvissen gehouden in Andijk. Op deze dag wordt aan de jeugd (7-16 jaar) goed verteld hoe je veilig en goed kunt vissen op deze prachtige roofvissen. Sportvissen is leuk, maar het dient altijd met het grootste respect voor de vissen te gebeuren. Precies dat allemaal wordt deze dag uitgelegd voor de Vereniging Nederlandse Roofvissers.

De dag begint om 10.00 uur op Industrieweg 18 Andijk. Daar wordt eerst onder het genoeg van wat drinken een instructie gehouden over het vissen. Na een materiaalcontrole volgt er een vroege lunch. Daarna kan er gevist worden!

In kleine groepen wordt er samen met een instructeur langs de waterkant gelopen, opzoek naar snoek! Na een paar uur struinen verzamelt iedereen zich weer bij de locatie van Visservice voor de afronding en prijsuitreiking! Want voor de beste en meest fanatieke vissers valt er iets te winnen.

Inschrijven kan via de email aan c.devries@visservice.nl. Het kan ook op de Industrieweg 18 in Andijk. Momenteel is de winkel alleen op afspraak open, dus neem altijd even contact op voordat je heen gaat.

Wacht niet te lang met aanmelden want… Vol is vol.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen