Over de finish. Foto aangeleverd

Afgelopen zondag is Tobias om 12.00 gestart om de Alp d’Huez op te fietsen. Even voor 13.30 uur kwam hij over de finish. Onderweg heeft hij nog tijd gemaakt om te genieten van het uitzicht, zijn bidon bij te vullen en iets te eten.

Op de vraag of het zwaar vond was het antwoord: “Nee.” Op de vraag of hij dit volgend jaar weer wil doen was het volmondig: “Ja!”

Bijzondere reis
Dinsdag is zijn verjaardag uitgebreid gevierd, deze zal hij nooit meer vergeten. De rest van deze week hebben Tobias en de andere deelnemers vrijwilligerswerk gedaan. Dit werk bestond onder andere uit het schoonmaken van de toiletten bovenop de berg, als team Kakkatoe. Daarnaast deden zij de verkoop van merchandise voor het goede doel en onkruid wieden bij het zwembad op de camping waar ze staan.

Herman
Op donderdag hebben ze staan vlaggen in bocht 16 en 18, fruit en water uitgedeeld en ‘Hermannetjes’ aan de deelnemers gegeven. Een Hermannetje is een duwtje in de rug! Tobias wilt iedereen die hem heeft gesponseerd bedanken voor de donaties en in het bijzonder Kuin Makelaardij voor het schenken van de fiets.