woensdag 19 juni 2024
spot_img

20 jaar LNC huidverbetering, werken aan een jongere huid

“Met de juiste ingrediënten en een goed opgeleide specialist kan iedere huidconditie in korte tijd aanzienlijk verbeterd worden”, vertelt Tessa Hoogendoorn-Ligthart die op 1 maart a.s. het 20-jarig jubileum van haar LNC Huidverbetering viert aan de Krokus 22 in Andijk.

Huidverbetering op hoog niveau
Dit jubileum kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en daarom zijn er diverse leuke acties gaande om dit met iedereen te vieren. Tessa: “Ik werk met de merken Skeyndor en Cosmedix. Skeyndor is een prachtig merk die vaak wordt ingezet bij anti-aging en lichte huidproblemen (onzuivere huid, fijne lijntjes). Cosmedix werkt op een heel hoog niveau aan huidverbetering en dit gebeurd in verschillende levels. Hoe langer wij een retinol (vitamine A) preparaat gebruiken, hoe dieper we mogen en kunnen werken in de huid, wat resulteert in verbluffende resultaten.

Acties: Stapelkorting, upgrade, cadeaubon

Stapelkorting
Op het eerste product 10% korting, op het tweede product 15% korting en vanaf het derde product 20% korting. Deze actie geldt op 29 februari 2020 tussen 13.00 en 17.00 uur. Want naast de behandelingen wordt maar liefst 70% van de resultaten behaald door het thuisgebruik van de producten. Wilt u er zeker van zijn dat uw producten aanwezig zijn, reserveer deze dan voortijdig. Wilt u meer informatie en/of een vrijblijvend advies, dan is onze deur ook voor u geopend.

Gratis upgrade Cosmedix Peeling
Level 1 wordt level 1+, level 1+ wordt level 2 enz… Deze actie is geldig in de maand maart 2020.

Gratis cadeaubon
Iedere klant ontvangt een cadeaubon van € 10,- voor een vriend/vriendin. Levert hij/zij de bon bij ons in, dan ontvangt u dezelfde korting op uw volgende behandeling. Ook geldig de gehele maand maart 2020.

Geen uitdaging te groot of te klein
Tessa is enorm trots op haar bedrijf en het feit dat ze al veel mensen van de juiste hulp en producten heeft kunnen voorzien. De technologie in huidverbetering verbetert continu en Tessa volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. “Geen uitdaging qua huidverbetering is mij te groot of te klein en iedereen is welkom. Of het nu gaat om een droge of onzuivere huid tot couperose/rosacea en diepe rimpels”. Niet te vergeten het omgaan met mensen wat aan haar zeker is besteed. “De meeste mensen die mij kennen weten wel dat ik het overal over kan hebben en niks is mij te gek”, lacht Tessa.“ Maar het gaat natuurlijk vooral om het verbeteren van de huid die we samen naar een hogere level brengen”.

Iedereen kan de huidconditie verjongen/verbeteren
Bent u benieuwd naar de resultaten die u qua huidverbetering kunt behalen of wilt u meer informatie over welk huidprobleem dan ook? Neem dan contact op met 06-37314148 of lnchuidverbetering@gmail.com. Ook kunt u online een afspraak maken op www.lnchuidverbetering.nl of stap bij ons binnen op 29 februari tussen 13.00 en 17.00 uur.

Vergeet niet lnchuidverbetering te volgen op social media voor de laatste ontwikkelingen, acties en informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen