maandag 22 april 2024
spot_img

26 november: Vrijwilligersmarkt Medemblik!

Op zaterdag 26 november van 10.00 – 13.00 uur is de Vrijwilligersmarkt Medemblik in De Schoof in Wervershoof. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door maar liefst 30 verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Medemblik zoals Inloophuis Medemblik, Omring, ZorgBoergondisch, Museumstoomtram Hoorn – Medemblik, Bonifaciuskerk, Team Sportservice West-Friesland en Wings of Change. Volop diversiteit dus op de Vrijwilligersmarkt! De Vrijwilligersmarkt Medemblik wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik. Toegang is gratis.

Vrijwilligerspunt helpt 
Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. We hebben een vacaturebank met ruim 300 openstaande vrijwilligersvacatures in West-Friesland. Daarnaast kunnen we op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

Kom zaterdag 26 november van 10.00-13.00 uur naar de vrijwilligersmarkt, Kerkelaantje 1 in Wervershoof. Parkeren en toegang is gratis.

Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende maatschappelijke
organisaties, ga naar www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-medemblik

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen