maandag 24 juni 2024
spot_img

28 april weer buiten zwemmen!

Nog maar anderhalve maand en dan start er weer een heerlijk seizoen buiten zwemmen! Op 14 april is de schoonmaakdag van 10.00 tot 14.00 uur. Helpt u weer mee om de kleedkamers, tafels en stoelen, de douches, speeltoestellen en dergelijke schoon te maken? Uw hulp is van harte welkom!

Afronding winterproject
Afgelopen zaterdag werd gestart met het tegelen van de perrons. Dankzij de tomeloze inzet van de vrijwilligers is deze winter een enorme slag geslagen in het vernieuwen van de drukleidingen onder de grond. Uitstekend op tijd gereed en binnen budget; klasse!

Koop je zwemabonnement online!
Vanaf 31 maart aanstaande is het weer mogelijk om online uw zwemabonnement aan te schaffen via de webshop op www.deweid.nl. Online betekent 5 euro korting op de aanschaf! Belangrijk:  als u de inlogcodes niet meer weet voor de aanschaf van zwembadpasjes kunt u deze nu al kunt opvragen via webkassa@deweid.nl.

Vrijwilligers gezocht!
Vind u het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? U bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen