maandag 15 juli 2024
spot_img

30 juni: Zomerfestijn Wervershoof

Vorig jaar hadden we een primeur in Wervershoof. Het ZomerFestijn, een zomerse dag vol activiteiten, markt en gezelligheid van het Raadhuisplein tot op de Dorpsstraat. 
Dit jaar gaan we dit natuurlijk een vervolg geven. We hebben toestemming van de gemeente om het terrein te vergroten en de weg af te zetten vanaf Molen De Hoop (Molenweg) tot aan het Cafe van Wervershoof op de Dorpsstraat.  Samen met het team van Molen de Hoop hebben we inmiddels al meer dan bijna 60 standplaatsen en daarnaast nog heel veel leuke activiteiten. Denk hierbij aan skelterraces, op de foto in een stockkar, spijkerbroekhangen, kop van jut, oliebollen eten, zweefmolen en zo is er nog veel meer te doen. Het ZomerFestijn van en voor iedereen!  Activiteiten, markt, promotie van bedrijven en verenigingen, kunst, cultuur, vertier, muziek…. Als we er met z’n allen de schouders onder zetten dan kunnen we er samen een prachtig evenement van maken.
Een kraam huren en jouw waar verkopen of promoten en/of grond daarbij om een leuke activiteit neer te zetten. Ben je een beetje enthousiast geworden maar is het moeilijk om iets leuks te bedenken? Klop dan bij ons aan en we verzinnen samen wat. We zijn er ook voor elkaar! Vragen? Schroom niet te bellen! Antoinet Zwan/ 06-4201 5777

ZomerFestijn: Zondag 30 juni 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
Aanmelden: zomerfestijn@winkelendwervershoof.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen