woensdag 24 april 2024
spot_img

4 t/m 14 maart: Week van het Christelijke Boek bij boekshop Josia

Van 4 tot en met 14 maart is het de Week van het Christelijke Boek. In deze periode ontvangt iedereen bij boekshop Josia bij aanschaf van tenminste € 15,00 aan boeken het speciaal voor deze week geschreven actieboek Brood en stenen van Arie Kok.

Actieboek Brood en Stenen
Als zijn zoon Ortie wordt aangereden, staat Arie bij de scherven van zijn bestaan. Afkomstig uit een geslacht van arbeiders heeft hij zijn hele leven al moeten vechten om het hoofd boven water te houden. Zijn langgekoesterde wens een eigen bakkerij te beginnen werd werkelijkheid. Maar de oorlog kwam, en de strijd om het dagelijks brood voor zijn grote gezin werd steeds zwaarder. Het intense verdriet om Ortie dwingt Arie om de balans van zijn leven op te maken.

Een waargebeurd verhaal, gebaseerd op de dagboekaantekeningen van de grootvader van de auteur.

Arie Kok
Arie Kok schreef drie romans: Morie (2013), Nachtmotet (2015) en Zoete zee (2018). Hij is werkzaam als freelance auteur, journalist en schrijfdocent. Eerder was hij hoofdredacteur van EO-Visie en De Nieuwe Koers.

De Week van het Christelijke Boek is een initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). De campagne stimuleert het schrijven, uitgeven, verkopen en lezen van christelijke boeken.
Sponsor van Week van het Christelijke boek

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen