donderdag 18 juli 2024
spot_img

40MM gaat niet door!

Beste dorpsgenoten, 40MM wandelaars, sponsoren, vrijwilligers en werkgroepen: om maar meteen met de deur in huis te vallen: de 40MM zal dit jaar niet worden gewandeld.

De reden is ons allemaal bekend, het COVID-19 virus brengt behalve persoonlijk verdriet ook veel schade toe aan bedrijven en de economie. Helaas betekent het niet doorgaan van de 40MM ook dat we de sponsoropbrengsten moeten missen. Dit betekent dat geplande activiteiten, werkzaamheden, etc. bij de vele projecten in de minder ontwikkelde landen niet kunnen doorgaan of in mindere vorm.

Doneren
Om toch iets te kunnen betekenen voor alle projecten en geld bijeen te brengen, kunt u natuurlijk een bedrag doneren aan de Stichting 40MM. U kunt uw donatie overmaken op het nummer: NL62RABO0121299767 t.n.v. Stichting 40MM. Vermeld a.u.b. uw naam erbij. Wij willen u er op attent maken dat de belastingdienst de Stichting 40MM heeft aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor meer informatie hierover zie ook onze website www.40mm.nl (of neem contact met ons op via info@40mm.nl)

Zelf iets doen?
Natuurlijk kunt u zelf ook iets ondernemen om geld bijeen te brengen en te doneren. We laten het aan uw creativiteit over hoe u dit wilt invullen, bijvoorbeeld door alleen of gezellig met twee personen te wandelen en zo zelf geld bijeen te brengen om te doneren. Volg echter altijd de richtlijnen van het RIVM (zie www.rivm.nl/coronavirus-covid-19 ). U kunt uw donatie uiteindelijk overmaken naar het rekening nummer van de 40MM.

Dank u!
Zo verloopt de 40MM dit jaar anders dan we gewend zijn in de 47 jaar van ons bestaan. We hopen door uw donatie, inzet, activiteit en support toch enigszins een bijdrage te kunnen leveren aan de vele projecten in de minder ontwikkelde landen. Zorg voor elkaar en we gaan ervan uit dat we elkaar in 2021 gewoon weer in Venhuizen ontmoeten voor de volgende editie van de 40MM!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen