zondag 23 juni 2024
spot_img

46e editie Volleybal FBT-Toernooi ten bate van Stichting Hart voor Moldavië

Voor de 46e keer wordt in 2017 het Familie Bedrijven Toernooi volleybal georganiseerd.
Het toernooi wordt gehouden in sporthal De Klamp in Andijk.
Deze editie komt de opbrengst weer ten goede aan Stichting Hart voor Moldavië. Want niet iedereen in Europa leeft in luxe en de vrijheid die wij kennen in Nederland.
Het is een van de grootste volleybaltoernooien in West-Friesland, waar veel regionale bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, en buurtverenigingen aan mee doen.
Op de vrijdagen 28 april en 5 mei vinden de voorrondes plaats en op de vrijdagen 19 en 26 mei de finales. De inschrijfkosten bedragen €50,- per team. Complete teams kunnen zich tot 14 april aanmelden via fbtandijk@gmail.com Een compleet team bestaat uit minimaal 6 personen waarvan 2 dames.
Je kan je als team ook opgeven voor alleen de laatste twee avonden. En je kan je ook opgeven als individu, dan wordt je door ons ingedeeld in een team.
Er zijn 4 poules in de categorieën: A = Het lijkt wel op volleybal, B= Het lijkt een beetje op volleybal, C = Het zou op volleybal moeten lijken, D = Als we maar lol hebben.

Als je je aanmeldt vermeld dan het volgende:
Naam van het team
Contactpersoon + telefoonnummer en e-mailadres
Welke poule en eventueel één avond wanneer je beslist geen team op de been kan brengen.
De laatste avond zal, zoals gebruikelijk een feestelijke afsluiting krijgen met hapjes en drankjes en een rad van fortuin. Ieder team krijgt een beker en de winnende teams per poule krijgen een mooie wisselbeker.
Schrijf je op tijd in want er kunnen maximaal 24 teams meedoen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen