dinsdag 21 mei 2024
spot_img

50-jarig bestaan 40MM geweldig gevierd!

De 40MM keert € 172.000,- uit aan 86 projecten

De 40MM (40.000 meter mars) is DE sponsorwandeltocht in West-Friesland die sponsorgeld bijeen brengt om vele ontwikkelingsprojecten te ondersteunen in de minder ontwikkelde landen. Dit wordt al 50 jaar geheel georganiseerd door vrijwilligers en al het sponsorgeld wordt besteed aan de projecten!

De 50e editie telde 1244 wandelaars! Naast de opgehaalde sponsorbedragen hebben we ook verschillende donaties ontvangen en een mooi bedrag vanuit de Rabo Club Support van €2.816,15.
Zo zijn we met elkaar toch in de mogelijkheid om iets voor alle goede doelen te kunnen betekenen, vooral in deze moeilijke tijden kunnen alle projecten deze hulp goed gebruiken.

Dit jaar zijn er 86 projecten die ieder een financiële bijdrage van € 2.000,- krijgen vanuit de Stichting 40MM. Met al deze projecten wordt contact gehouden door de verschillende werkgroepen en contactpersonen in West-Friesland. Zo kunnen we er zeker van zijn dat al het geld goed wordt ingezet en krijgen we ook veel terugkoppeling met betrekking tot de besteding hiervan, dit is altijd erg mooi om te zien.

Besteding sponsorgelden
De 86 projecten besteden het sponsorgeld aan lokale, kleinschalige projecten die voor een structurele verbetering zorgen. Voor een overzicht van alle werkgroepen uit heel West-Friesland en de verschillende projecten die ondersteund worden, kunt u kijken op onze website www.40mm.nl.

De 40MM in 2024
We zijn al weer enthousiast in de weer om de 40MM van 2024 weer tot een groot succes te maken. Met verschillende routes willen we iedereen de mogelijkheid geven om te genieten van het wandelen in het prachtige West-Friese landschap zodat u met uw bijdrage weer vele mensen in de minder ontwikkelde landen kunt helpen.

Bij het wandelen geldt ‘meedoen is belangrijker dan uitlopen’, dus een klein stukje wandelen is al prima!
De 40MM is er om saamhorigheid te bevorderen met alle mensen in de minder bedeelde landen. Alle betrokkenen (wandelaars, sponsors, vrijwilligers) doen hier graag een stapje meer voor.
Om alvast in de agenda te zetten: de 51e 40MM: zaterdag 11 mei 2024.
Tot dan!

Het bestuur van de 40MM

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen