dinsdag 21 mei 2024
spot_img

500 kavels wachten op koper

Aanstaande zaterdag 4 november om 19.30 uur is het weer zover. In het altijd gezellige dorpshuis Centrum aan de Sportlaan wordt de gemeenschapsveiling weer gehouden. Na een succesvolle 2021 editie waarbij ondanks Corona en een beperkte veiling een top opbrengst werd gerealiseerd.
Veel vrijwilligers, leden van aangesloten verenigingen en het bestuur hebben weer veel werk verzet en mede door hen, de inwoners van Andijk en vele bedrijven hebben we weer een fantastisch aanbod van goederen en uitjes om te veilen.

Dit is allemaal terug kunnen vinden in de veilinggids die afgelopen vrijdag huis aan huis is bezorgd. Deze is ook op de website van de veilingdorpshuis.nl terug te vinden. Het is een veiling voor jong en oud en voor het hele gezin. We starten dan ook weer met ruim 30 kavels voor de jongsten onder ons. Daarna volgen nog 470 kavels. Tegen 00:00 uur hopen wij dan dat we weer een fantastisch bedrag bij elkaar te hebben gehaald. Wat uiteraard verdeeld wordt over de vele verenigingen, comités en stichtingen welke Andijk rijk is.

Onze afslager is dit keer weer Rolf Keur die, net als in 2021, wordt bijgestaan door Hans van den Bosch.

Onder de te veilen goederen bevinden zich fantastische kavels. Van een heerlijke taart, paling, een paardenworst tot een verrassingstas. Van een vaartocht met een schuit in de omgeving, tot een solex toer met BBQ, of verzorgde rondleidingen bij diverse bedrijven. Van voetballen in een gelegenheidselftal, tot een geheel verzorgde voetbalreis naar Newcastle, Engeland. Of een foodtruck voor je deur voor 2 uur en 25 personen, of naar een geheel verzorgde whisky proeverij. Kortom, er is voor iedereen wel iets om naar uit te zien en op te bieden.

Het zou heel mooi zijn wanneer we de recordopbrengst van 2018 weer kunnen evenaren en wellicht kunnen overtreffen. Hiermee kunnen we het verenigingsleven van Andijk weer van een financiële stimulans voorzien wat het welzijn in ons dorp Andijk weer ten goede komt.

Komt daarom in grote getale a.s. zaterdagavond naar het dorpshuis Centrum, we heten u allen van harte welkom. Om 19.30 uur gaat de zaal open en wordt u ontvangen onder het genot van een gratis kop koffie. Na afloop drinken we met alle bezoekers nog wat in de bar van het dorpshuis.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen