dinsdag 28 mei 2024
spot_img

67e VEILING SARTO 8 MAART

Vrijdag 8 maart wordt de 67e Veiling Sarto gehouden. Vorig jaar was de opbrengst ruim 34.000,-. Na de verdelingsvergadering in december konden vele verenigingen e.d. weer een flinke financiële oppepper krijgen.

Na deze vergadering volgt altijd een korte, intensieve voorbereidingstijd voor de volgende veilingavond. Zijn er genoeg wijklopers, formulieren drukken en verspreiden, formulieren met giften weer ophalen, verzamelen, afwisselende volgorde aanbrengen, catalogus voorbereiden, -proefdruk, uiteindelijke catalogus. Speciale koopjes? En dan het rondbrengen ruim een week voor de veilingavond. Reclame maken hoort er ook bij! De veilingdag zelf is een spannende dag. Wordt alles op tijd binnengebracht, is alles er, de binnengekomen koopjes op een logische volgorde zetten. Eindelijk klaar voor de veilingavond. Eerst de speciale veiling voor de kinderen. Zo’n 35 koopjes voor maximaal € 15,-. De kinderen kunnen al van te voren de speciale kindercatalogus inkijken, deze wordt op de Bangertschool verspreid. Ook dit vraagt voorbereiding en drukwerk. Dan de veiling zelf, is er flink belangstelling, loopt het lekker? Altijd spannend!
Binnenkort krijgt u de catalogus weer in de brievenbus. Bekijk op uw gemak eens alles wat er aangeboden wordt. Zoveel verschillende koopjes. Er zit vast iets tussen waarvan u denkt: daar heb ik wel zin aan! Bent u of mogelijk uw kinderen lid van een vereniging die een financiële bijdrage krijgt kom dan zeker naar de veilingavond en ondersteun zo uw vereniging! U krijgt er veel voor terug: een prachtige avond en een bloeiende vereniging!

We hopen ook dit jaar weer veel financiële ondersteuning te kunnen geven. Daarvoor hebben we u nodig op de veilingavond. Sarto verzorgt deze avond altijd geweldig. Koffie, een borrel en hapjes, aan alles is gedacht.

Hopelijk tot ziens op vrijdag 8 maart in Sarto! Het veilingbestuur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen