dinsdag 25 juni 2024
spot_img

68e Veiling Sarto

Wat was het een moeilijke beslissing die wij op 12 maart, de eerste dag van alle maatregelen rond Corona, moesten nemen. Was het echt wel nodig, kon het toch doorgaan, alles was geregeld en klaar. Het is morgen al…Uiteindelijk toch besloten: het gaat niet door. Balen, bellen en regelen… Gezondheid gaat voor alles!
De volgende stap was wat doe wij? De penningmeester wil toch een verdeling kunnen doen aan het einde van het jaar. Er is een reservepotje, maar er zijn ook nog kavels beschikbaar. Kunnen wij nog wat ‘online ’verkopen?
Het werd in werking gezet: aanbieders gebeld, advertenties geplaatst, op Facebook werd het bericht gedeeld en voor ons als bestuur was het wachten op wat ging komen.
Er werd geboden op diverse koopjes. Ook zijn er giften binnengekomen, hiervoor veel dank! Helaas kan een aantal koopjes niet doorgaan, de periode waarin het gepland was of tekort biedingen. Alle bieders hebben bericht gehad. We weten niet hoe het nu verder loopt. Degenen die deze kavels gekocht hebben betalen alleen als het definitief doorgaat.
Hoe het verder gaat weten we niet. Als bestuur hebben we het gevoel dat we dit zo goed opgepakt hebben. Dank voor alle meedenken en medewerking!

We hopen van harte dat we volgend jaar de 69e veiling met jullie allemaal in goede gezondheid kunnen beleven!

Velingbestuur Sarto

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen