maandag 20 mei 2024
spot_img

Huttendorp Andijk: Komt u ook, ‘Op de Boerderij’?

Dit jaar al weer het 9de Huttendorp Andijk (30, 31 augustus en 1 september) en wederom een record aantal inschrijvingen. 300 kinderen gaan bouwen, spelen, knutselen, kortom plezier maken. De vele vrijwilligers en sponsors maken het weer mogelijk om van Huttendorp Andijk een succes te maken.

Wilt u nog meehelpen als vrijwilliger? Graag! Meld u aan op ons terrein bij de vrijwilligerstent.
Ons thema is dit jaar “Op de Boerderij”, de strobalen en koeien staan al klaar.

Het thema geeft de kinderen de richting om te bouwen en te decoreren, dus we zullen waarschijnlijk boerderijen, hooibergen, kassen en misschien zelfs trekkers zien verrijzen op de voormalige Asonia sportvelden.
Naast huttenbouwen gaan de kinderen ook waterspellen doen, glijden, springen op de springkussens, voetballen op ons pannaveld, etc. En voor de inwendige wens wordt ook gezorgd, lekker (gezond) snoepen, pannenkoeken eten en natuurlijk limonade drinken.

Wij hebben er heel veel zin in! Komt u ook naar onze open avond om te kijken wat de kinderen hebben gebouwd? Daarnaast natuurlijk ook de optredens op het Huttendorp podium en er zijn weer heerlijke ijsjes te koop.
Vrijdag 31 augustus van 19.00 – 21.00 uur bent u van harte welkom op ons terrein aan de Sportlaan in Andijk.

Op zaterdagmiddag bent u ook van harte welkom om mee te helpen afbreken en kunt u pallets ophalen om zelf wat mee te bouwen of als stookhout. Graag even een mail naar info@huttendorpandijk.nl

Graag tot ziens.
Bestuur Stichting Huttendorp Andijk
www.huttendorpandijk.nl
Twitter @hutdorpandijk
Facebook @htdandijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen