maandag 22 juli 2024
spot_img

75 Jaar Andijks Gemengd Koor: vier het mee!

Wij feliciteren De Andijker en bedanken ze hartelijk voor deze mogelijkheid om ons koor te promoten. Niet alleen De Andijker en Cultura vieren een jubileum, ook A.G.K. heeft weer een jubileum voor de boeg en daar wordt al volop aan gewerkt.
Februari 2023 bestaat het koor namelijk 75 jaar en het spreekt vanzelf dat we er ook deze keer iets bijzonders van gaan maken in Cultura. Er is al repertoire uitgezocht.

Ons koor kan natuurlijk altijd nieuwe leden gebruiken, maar speciaal i.v.m. het jubileum is er de mogelijkheid om als projectkoorlid mee te doen. Je kunt dan voor de periode september 2021 t/m 10 februari 2023 deelnemen aan de repetities op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Cultura en aan het concert op 9-2-2023. Uiteraard doen projectzangers ook mee met de feestelijkheden die we gaan organiseren voor de koorleden.
De repetities zijn weer begonnen, dus je kunt altijd een maandje komen luisteren, zingen en de sfeer proeven. De coronaregels worden in Cultura goed gehandhaaft. En de eerste keer staat er een kopje koffie of thee klaar voor onze rekening.
Het Andijks Gemengd Koor staat onder de enthousiaste en ervaren leiding van Margreet Drijver en natuurlijk hebben we weer een mix van allerlei verschillende nummers in verschillende talen, modern en klassiek in het jubileumrepertoire, precies zoals men van AGK gewend is.
Geef je op en doe mee, wij hopen dit jubileumconcert met 75 leden te geven, dat zou wel heel speciaal zijn! Iedereen, jong en oud, uit Westfriesland is welkom! Het is zo leuk, ontspannend en gezond om te zingen en wij zijn zo’n gezellig en sociaal koor! Meerijden met elkaar is ook altijd mogelijk.
Voor inlichtingen kun je kijken op www.andijksgemengdkoor.nl
of bellen met 0229-246376 en 0228-591337.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen