woensdag 24 april 2024
spot_img

8 maart: de 67e Veiling Sarto

In december heeft het veilingbestuur de opbrengst van de veiling van maart 2018 verdeeld. In het nieuwe jaar zijn we in januari al weer begonnen met de voorbereiding voor de 67e veiling op 8 maart! Na de landelijke actie Kerkbalans voor de meeste kerkgenootschappen, valt vlak daarna bij 750 adressen een folder in de bus met de vraag of u een bijdrage wilt geven om onze veiling ook dit jaar weer tot een succes te maken. Maar… veiling Sarto; dat is toch ook wéér voor de kerk?

Natuurlijk is de veiling daarvoor vroeger opgericht, maar tegenwoordig wordt ongeveer driekwart van de opbrengst aan verenigingen en andere organisaties uitgekeerd. In de nieuwe catalogus, waar we in februari weer hard aan gaan werken en die begin maart weer bij u in de bus ligt, staat de verantwoording van de uitgegeven gelden duidelijk vermeld. Krijgt u deze dan niet in de bus, kijkt u dan op de website parochieveilingsarto.nl

Als bestuur zijn we ook dit jaar heel benieuwd wie een heel origineel koopje bedenkt! De origineelste wordt beloond met € 50,=, uitgereikt op de veilingavond. Op de foto ziet u al het eerste koopje dat ingeleverd is voor deze 67e veiling: een verrassingspakket! Heeft u een super idee voor een koopje, maar krijgt u niemand van ons bestuur aan de deur? U kunt ook mailen naar veilingsarto@gmail.com. Als begin maart alle koopjes binnen zijn, gaan we er weer een gevarieerde catalogus van samenstellen zodat we met de opbrengst van de veiling van 8 maart weer veel organisaties en verenigingen financieel kunnen ondersteunen.

Voor die opbrengst hebben we naast de bovengenoemde koopjes natuurlijk ook kopers nodig! Zet nu alvast de datum van 8 maart in uw agenda. Stap eens over de drempel van Sarto en merk dat het een supergezellige avond is. In de 3 woensdagen voor de veiling leest u nog meer in ons “lijfblad” de Andijker. Houd het in de gaten en hopelijk tot ziens!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen