woensdag 19 juni 2024
spot_img

8 november: Testamentcheckdag bij Mantel & Overtoom Notarissen

Hoe lang geleden is het dat u uw testament heeft laten opmaken? En weet u zeker dat uw testament nog overeenkomt met de wensen die u nu heeft? Op vrijdag 8 november 2019 doet Mantel & Overtoom Notarissen mee aan de Testamentcheckdag van de EPN. Maak een afspraak voor een gratis half uur bespreking.

Tijdens de Testamentcheckdag op vrijdag 8 november 2019 kunt u uw testament gratis laten checken bij Mantel&Overtoom Notarissen in Andijk en Benningbroek.

Ga naar www.testamentcheckdag.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via 0228-592224 of 0229-591264. Schikt deze dag u niet? Wij zijn op zaterdag 9 november (Benningbroek) en zaterdag 16 november (Andijk) extra open tussen 9.30 en 14.30 uur om uw testament te checken. Maakt u vooraf wel even een afspraak.

Is uw testament nog up-to-date?
Wellicht herkent u het: u bent jaren geleden getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u onlangs samen met uw partner een woning gekocht en heeft u toen meteen een testament op laten maken. Maar weet u precies wat er in uw testament staat? Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? En wat gebeurt er met uw bedrijf?

Het leven verandert snel. Misschien heeft u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, heeft u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat u ervan verzekerd bent dat uw testament bij u past.

U bent van harte welkom!
Wilt u uw testament vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een testament? U bent van harte welkom tijdens de Testamentcheckdag bij Mantel&Overtoom notarissen in Andijk en Benningbroek op 8 november 2019.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen