maandag 20 mei 2024
spot_img

A Tribute to Fleetwood Mac en de Local 70’s op de Avond van Andijk

Tijdens de Avond van Andijk gaan we terug in de tijd. Marsha & Friends brengt een flashback aan Fleetwood Mac en onze vertrouwde Locals zullen het beste uit de Seventies laten herbeleven.
Wie herinnert zich het legendarische album Rumours van Fleetwood Mac niet?… Bij menigeen prijkt dit album in zijn platenkast. Denk aan Dreams, Don’t stop, The Chain en Go your own way. Waar normaal Marsha & Friends diverse feesten voorziet van de juiste muzikale omlijsting is er met deze bezetting gekozen om een volledige show te wijden aan de prachtige tijdloze muziek van Fleetwood Mac. Onder leiding van Marsha Steltenpool brengt deze groep van ervaren muzikanten een ode aan zowel de Peter Green als de Buckingham / Nicks versie van Fleetwood Mac.

The Locals v.l.n.r: Enrico Kors, Jos Kolenberg , Alex Mol, Frank Bakker, Marit Verdonschot, Edwin Venekamp, Harm Steltenpool, Els v.d. Lubbe en Barry Woestenburg. Niet op de foto: Edwin Jans, Ruud Lippe

De Locals zijn natuurlijk weer van de partij tijdens de Avond van Andijk. Dit jaar de muzikale muziekhelden pure nostalgie met de grootste artiesten uit de 70’s zoals Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin, Bob Marley, Tina Turner, Stevie Wonder, ABBA, Rolling Stones, Donna Summer, Eagles, Queen, Deep Purple en nog veel meer.

Naast Marsha & Friends en de Local 70’s zullen Maan, Van Dik Hout en Claude (The Voice Kids) De Avond van Andijk weer tot een groot feest maken.

Kaarten voor de Avond van Andijk zijn verkrijgbaar via www.deavondvanandijk.nl en voor een origineel hardcopy ticket kun je terecht bij Rheino’s en Primera Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen