maandag 24 juni 2024
spot_img

Aaf en Hans 40 jaar getrouwd

Afgelopen zaterdag 7 oktober waren Aaf en Hans Groot 40 jaar getrouwd. Door de slechte gezondheid van Aaf konden ze thuis geen feest geven en ja waar moet dit dan gevierd worden? Daar wisten Marcella Franx en Mariska Tesselaar wel een oplossing voor! Ze schakelden de Stichting Ambulance Wens in. Deze stichting werkt geheel gratis en maakt voor mensen die terminaal ziek zijn nog een laatste wens mogelijk!
Zo hebben ze het bruidspaar van huis met een ambulance opgehaald en naar feestzaal Cultura gebracht, waar van 16.00-18.00 uur gezellig werd doorgebracht met familie, vrienden en bekenden.

Er was een collectebus  aanwezig voor de Stichting Ambulance Wens. Daar werd door de gasten grif gebruik van gemaakt en zodoende kon er 300 euro aan deze fantastische Stichting gedoneerd worden waar ze erg blij mee waren.

Als verrassing heeft Cantabilé, het koor waar Aaf lid van is, 3 liederen gezongen. Dit viel zeer in de smaak. Iets over 18.00 uur werd het bruidspaar weer keurig thuis-gebracht en werden de vrijwilligers heel hartelijk bedankt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen