dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Aangifte inkomstenbelasting? Laat het over aan een aangiftespecialist

Het is weer tijd om uw aangifte inkomstenbelasting in te dienen. De aangiftes worden steeds complexer door de belastingwetgeving en de opbouw van het aangifteformulier. Bovendien wil de overheid dat u dit met de computer doet. Ons fiscale team van Omnyacc GoesDeen kan u hierbij helpen. Maandag 20 maart, 27 maart en 3 april a.s. kunt u zonder afspraak van 9.00 – 20.00 uur binnenlopen voor een gratis advieskwartier.

Juiste toeslagen ontvangen
Naast het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting dient u ook via de computer te zorgen dat u de juiste toeslagen ontvangt. Niet te weinig, maar ook niet teveel, omdat u dan aan het einde van het jaar weer (veel) geld moet terugbetalen.

Aangifte inkomstenbelasting
Heeft u hulp nodig bij de aangifte inkomstenbelasting en de aanvraag van uw toeslagen? Wij zijn al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en heeft een team met goed opgeleide fiscale medewerkers.

Ondersteunen met fiscaal advies
Naast het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en de aanvraag van uw toeslagen kunnen we u ook met fiscaal advies terzijde staan. Daarnaast verzorgen wij aangiften schenkbelasting en erfbelasting en kunnen wij u adviseren over mogelijke besparingen van eigen bijdrage Wet langdurige zorg (Wlz).

Tot ziens op kantoor
Onze collega’s zitten de komende maandagen voor u klaar op onze vestiging in Zwaagdijk: Bollenmarkt 8a. U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0228 – 56 1010 of mailen naar info@omnyacc-goesdeen.nl. Wie weet tot dan!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen