Advieskwartier bij Omnyacc GoesDeen. Foto aangeleverd

Juiste toeslagen ontvangen
Naast het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting dient u ook via de computer te zorgen dat u de juiste toeslagen ontvangt. Niet te weinig, maar ook niet teveel, omdat u dan aan het einde van het jaar weer (veel) geld moet terugbetalen.

Aangifte inkomstenbelasting
Heeft u hulp nodig bij de aangifte inkomstenbelasting en de aanvraag van uw toeslagen? Wij zijn al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en heeft een team met goed opgeleide fiscale medewerkers.

Ondersteunen met fiscaal advies
Naast het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en de aanvraag van uw toeslagen kunnen we u ook met fiscaal advies terzijde staan. Daarnaast verzorgen wij aangiften schenkbelasting en erfbelasting en kunnen wij u adviseren over mogelijke besparingen van eigen bijdrage Wet langdurige zorg (Wlz).

Tot ziens op kantoor
Onze collega’s zitten de komende maandagen voor u klaar op onze vestiging in Zwaagdijk: Bollenmarkt 8a. U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0228 – 56 1010 of mailen naar info@omnyacc-goesdeen.nl. Wie weet tot dan!