maandag 24 juni 2024
spot_img

Aanstaande vrijdag: gezelligheid en mooie prijzen bij de tweede Sporting Diva Night

Na een zeer geslaagde Diva Bingo vorig jaar komt er een vervolg en wel aanstaande vrijdagavond 23 maart in de kantine van Sporting Andijk.
De Dames van Sporting Andijk handbal recreanten 2 toveren dan de kantine weer op tot een heuse “Diva room”. Voor alle dames van 18 jaar en ouder staan er deze avond talloze prijzen klaar, naast uiteraard een hoop gezelligheid.
De organisatie hoopt dat er weer vele verkleed als Diva komen, want daar is ook een prijs voor beschikbaar. Maar bedenk wel: niets moet alles mag.

We hebben weer vele sponsoren gevonden die ons weer echte diva prijzen, zoals eenCadeaubon van Zinzi twv. € 50.- , diner bij Tijdloos, lunchen bij 1619 met 4 personen, Horloge van Zinzi, Dijkpop kaarten, pedicure behandeling, kappersbonnen, taarten, hebben geschonken Zonder de sponsoren is dit niet mogelijk. De organisatie wil de sponsoren dan ook nogmaals hartelijk danken.
Wij willen met dit evenement een steentje bijdragen aan de aankleding in de kantine voor de jeugd, zodat zij daar ook een eigen “Chill hoek” hebben.

De kaarten voor de Sporting Diva Night zijn te verkrijgen in de kantine van Sporting Andijk bij Bakker Stevens in het winkelcentrum van Andijk en bij Schouten Optiek en juwelier in Wervershoof.
Wees er bij, het wordt echt heel gezellig. Kaarten ook nog te verkrijgen aan de deur vrijdag.
Kaarten kosten € 20.- per stuk, inclusief Bingo kaarten, welkomstborrel en hapjes.

Trommel je vriendinnen en familie bij elkaar en haal kaarten voor de gezellige Sporting Diva Night.
De deuren van de Kantine gaan open om 19.30 en we beginnen om 20.00 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen