maandag 26 februari 2024
spot_img

Aanstaande zaterdag schoonmaakdag! Kom je helpen?

Met een kleine ploeg wordt vanavond het grote bassin al schoon gemaakt en zaterdag is de schoonmaakdag van 10.00 tot 14.00 uur. Kom je een uurtje helpen (langer mag ook) om de tafels en stoelen, speeltoestellen, airtramp, perrons en dergelijke schoon te maken? Je hulp is van harte welkom!

Webshop open; koop je abonnement of zwemlessen
De Weid biedt ook dit seizoen weer A/B- en C-leszwemmen aan. Interesse of vragen? Check de website. Opgeven kan via zwemlessen@deweid.nl. Koop nu je zwemabonnement via de webshop op www.deweid.nl. Bij vroeg boeken kan je online korting oplopen tot 10 euro! Al flink wat zwemmers/gezinnen gingen je voor. Belangrijk: als je de inlogcodes niet meer weet voor de aanschaf van zwembadpasjes kun je deze opvragen via webkassa@deweid.nl

Minder validezwemtrap
Afgelopen week werden weer enkele honderden euro’s gedoneerd om de aanschaf van een speciale zwemtrap te financieren. Help jij ook om het voor (tijdelijk) minder valide mensen mogelijk te maken het bad in- en uit te komen? Je helpt daar enorm mee!
De crowdfunding loopt nog een week of drie. Reuze bedankt alvast!

“Groen” vrijwilliger gezocht!
In De weid wordt van alles gedaan door vrijwilligers. De kassa kan altijd mensen gebruiken maar ook de enthousiaste vrijwilligers die het groen in De Weid bijhouden kunnen een extra paar handen gebruiken. Geen vaste tijden, maar wanneer het jou uit komt, uiteraard meestens buiten openingstijden.

Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl.

Meest gelezen laatste 7 dagen