dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Aardbeiplanten verkoop ABZ Seeds

Zaterdag 6 mei om 10.00 uur houdt ABZ Seeds in Andijk weer haar jaarlijkse aardbeiplanten verkoop voor particulieren. Uit de voorjaarsproeven zijn dan weer prachtige aardbeiplanten beschikbaar die verkocht worden voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar De Zonnebloem afd. Grootebroek. Zij bestaan binnenkort 65 jaar. Wij ondersteunen met deze opbrengst de festiviteiten die zij hiervoor gaan organiseren. Zowel voor de gasten, maar ook voor alle bezoekvrijwilligers, chauffeurs en hun collectanten.

ABZ Seeds is een Hollands veredelingsbedrijf welke zich volledig toelegt op de ontwikkeling van F1-hybride aardbeirassen, vermeerderd door zaad. Wij werken hard om onze aardbeirassen een uitstekende smaak mee te geven. Daarnaast werken wij aan aardbeirassen met bloemen die zich onderscheiden in kleur, vorm en grootte.

Wie houdt er niet van aardbeien? Dit populaire zacht fruit heeft terecht de bijnaam zomerkoninkje. In de zomermaanden zijn Nederlandse aardbeien volop verkrijgbaar. Ze hebben een heerlijke zoete smaak. De aardbei rassen van ABZ Seeds zijn allen doordragend. Dit is handig, zo komen er vanaf het voorjaar tot diep in de herfst steeds weer nieuwe aardbeien aan de planten. U bent van harte welkom op zaterdag 6 mei van 10.00 – 13.00 uur bij ABZ Seeds, Vleetweg 12, 1619 PR te Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen