woensdag 24 juli 2024
spot_img

Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Het is alweer bijna voorjaarsvakantie! Helaas zit een weekje skiën er nog niet in en van veel leuke uitjes zullen mogelijk ook nog de deuren gesloten blijven. We moeten nog heel even volhouden! En omdat we niet verwachten dat fysieke bijeenkomsten met groepen alweer mogelijk zullen zijn eind februari, komen de jongerenwerkers van gemeente Medemblik en de Bibliotheek Medemblik met een aangepast plan. Met diverse onlineactiviteiten, thuispakketten en challenges, die individueel of in tweetal kunnen worden uitgevoerd, hopen we toch een leuk en creatief aanbod neer te zetten voor de aankomende vakantieperiode.

We hebben meer dan 15 verschillende activiteiten in ons pakket voor kinderen, tieners, jongeren en jongvolwassenen van 4 t/m 25 jaar woonachtig in de gemeente Medemblik.

Maandag: Zumba Kids, Hiphop, African dance, Rappe Rappers deel 1, Vogelhuis en Het perfecte Plaatje Dag 1
Dinsdag: Make-Up&Grime Challenge, Pakje Plezier Toverstaf, TikTok dance, het Perfecte plaatje Dag 2
Woensdag: Kickboksen, Pakje Plezier Poppenkast, Rappe Rappers deel 2, Het perfecte Plaatje Dag 3
Donderdag: Dromenworkshop, Ontdek je passie en talenten, Werk aan je toekomst, Pakje Plezier Droomhuis, Talent in een Notendop, Het Perfecte Plaatje Dag 4
Vrijdag: Het Beste Idee, Het perfecte Plaatje Finale Dag

Opgeven voor de activiteiten kan via: activiteiten@medemblik.nl (vergeet niet je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer te vermelden!!)
Opgeven voor de activiteiten van de Bibliotheek kan via: klantenservice@westfriesebibliotheken.nl Inschrijven kan vanaf dinsdag 9 februari t/m dinsdag 16 februari!

Na opgave van de online workshops krijg je instructies via de mail over het inloggen
Na opgave van activiteiten met thuispakketten krijg je via de mail te horen waar en wanneer je deze kan ophalen.
Voor de overige activiteiten hoef je alleen het eindresultaat naar ons te mailen. Let wel op dat je deze op de goeie dag naar ons mailt en vóór het aangegeven tijdstip!

Veel Plezier!!
Jongerenwerk Medemblik en Bibliotheek Medemblik

In de volgende pagina’s vinden jullie een uitgebreide omschrijving van alle activiteiten.

PR voorjaar omschrijving

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen