zondag 26 mei 2024
spot_img

Activiteiten rondom de IJsbaan

Ondanks de vele regen van de afgelopen periode zijn de activiteiten die IJsclub Andijk en stichting Dijkpop graag wilden hebben klaar. Loonbedrijf van Etten heeft de laatste handelingen afgelopen week gedaan en heeft IJsclub Andijk toegezegd dat de IJsbaan ‘de Toemer’ weer onder water mag worden gezet. De IJsclub bedankt loonbedrijf van Etten hiervoor en heeft meteen woord gehouden met het onder water zetten van de IJsbaan.

Afgelopen vrijdag hebben enkele bestuursleden de IJsbaan gecontroleerd en de toevoer van het water richting de IJsbaan opengezet. Nu het K.N.M.I. de temperatuur a.s. week richting het vriespunt aangeeft zijn we helemaal klaar voor een echte wintertijd met veel schaatsplezier.
Contributie seizoen 2023-2024
Hierbij nog een verzoek namens IJsclub Andijk. Mocht het u als lid van de IJsclub zijn ontgaan wij willen u vragen om de contributie van seizoen 2023-2024 alsnog te willen overmaken. Als u de brief die u is bezorgd niet meer heeft geef dat dan even door dan ontvangt u een nieuwe brief van ons. Voor informatie hierover bel 0228-591556 of 06-4145 1610.

Jeugdschaatsen 2023
Op zaterdag 9 december hopen weer vele kinderen hun schaatsdiploma te behalen op de IJsbaan ‘de West-Fries’ in Hoorn. Wij wensen ze daar heel veel succes.  Ook alle mensen die dit namens de 3 IJsclubs 10 zaterdagen vrijwillig doen heel veel dank daarvoor. IJsclub Andijk. 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen