donderdag 18 april 2024
spot_img

Afscheid juf Marijke

Op vrijdag 16 juni hebben wij samen met de kinderen en ouders van de Idenburgschool afscheid genomen van juf Marijke van Krieken, door middel van een groot circusfeest. Zij is ruim 31 jaar juf geweest op de Idenburg.

Na een heerlijk ontbijt werd juf Marijke opgehaald in een knalgele cabriolet. Ze kwam aan bij een prachtig versierd schoolplein, waar alle kinderen van de Idenburgschool haar opwachtten met een zelfgemaakt lied.
’s Ochtends werd er in de groepen druk geoefend; ’s middags genoten juf Marijke, haar gezin en ouders van de Idenburgschool van een echte circusvoorstelling. Er waren mimeclowns, acrobaten en kind-paardjes die hun best deden hun allermooiste kunsten te laten zien.
Na de voorstelling was er een gezellige receptie waar juf Marijke werd verwend met de aanwezigheid van oud-collega’s, -leerlingen en ouders die afscheid kwamen nemen. Ze kreeg prachtige cadeaus en lieve woorden.

Ter afsluiting kregen juf Marijke en haar gezin een heerlijk diner aangeboden bij kasteel Radboud. Juf Marijke heeft genoten van een mooie dag, alle aandacht en liefdevolle woorden die ze gekregen heeft. Op de Idenburgschool genieten kinderen en leerkrachten nog na, en zullen ze juf Marijke enorm gaan missen.

 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen