maandag 24 juni 2024
spot_img

Aftellen richting het NK is begonnen voor Radboud Inline-skating

Met hemelvaart is het zover, dan komen de beste inline-skaters van Nederland naar Wervershoof en Medemblik om te strijden om de nationale titels. De vereniging verwacht dat weer veel leden geselecteerd zullen worden om zich in deze strijd te kunnen mengen, maar pas na de 3e baanwedstrijd op 18 mei in Zwaagwesteinde zal bekend zijn wie zich hebben geplaatst.

De organisatie is van plan er een mooi sportfeest van te maken, en elke dag worden stappen gemaakt om dit te verwezenlijken. Zo heeft de firma Diversey de vereniging deze week voorzien van een professionele schrobmachine waarmee water bij een eventuele regenbui snel en makkelijk kan worden opgezogen. Ook is een foodtruck vastgelegd.

Op 14 en 15 mei komen basisschoolkinderen uit groep 5 en 6 uit de gemeente Medemblik naar de banen voor een clinic en rijden dan als klas een wedstrijd om de meest gereden (gemiddelde) afstand. Tijdens het NK zullen de winnaars bekend worden gemaakt en gehuldigd.
Er is een vrienden van het NK actie opgezet, en er zijn diverse mogelijkheden voor bedrijven om te sponsoren. Naast een bedrijfslogo in het programmaboekje, is een logo op een groot ledscherm mogelijk, doeken langs de boarding, naamsvermelding op de website en een reclamebord bijvoorbeeld.
De vereniging hoopt genoeg sponsoren te vinden zodat ook de gewenste live-stream van alle wedstrijddagen gerealiseerd kan worden.

In Medemblik is men begonnen aan een nieuwe bestrating en werken vrijwilligers elke dag hard aan de nieuwe kantine om deze op tijd afgewerkt te krijgen. Om dit te kunnen realiseren is de club ook nog op zoek naar geld. Een crowdfundactie hiervoor loopt richting het NK.

Meer info op www.radboud-inlineskating.nl en www.nkinline.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen