donderdag 18 april 2024
spot_img

Alle kunst en cultuur van Medemblik nu in één UITagenda

Met grote trots wordt deze week de nieuwe culturele UITagenda van Medemblik gepresenteerd: cultuurmedemblik.nl. Op deze plek vinden cultuurliefhebbers een actueel en compleet overzicht van alle culturele activiteiten in Medemblik.

Medemblik is rijk aan cultuur. Een online plek voor de grote hoeveelheid aan activiteiten, was er niet. Zonde, want nu alles weer open mag, is er zoveel te beleven! Medemblik heeft namelijk een rijk cultureel aanbod van kasteel tot theaterkerk en van musea tot diverse evenementen. Bij Ariane Vervoorn, de cultuurcoördinator van de gemeente Medemblik, kwam het verzoek voor een centrale plek. Ariane: “Met cultuurmedemblik.nl bieden wij een prachtig platform waar alles te vinden is met betrekking tot wat er in de musea, theaters en podia van gemeente Medemblik te beleven is op cultureel gebied. Zo hoef je, als je zin hebt om iets leuks te doen, nooit ver te zoeken. Daarnaast bieden wij op deze manier een podium aan lokale culturele organisaties om hun zichtbaarheid te vergroten.”

Een activiteit aanmelden
Activiteiten die in Medemblik stad of in de Gemeente Medemblik georganiseerd worden, kunnen gratis aangemeld worden via de website. Cultuur Medemblik streeft naar een zo compleet mogelijk online aanbod van alle kunst en cultuur. Het actuele aanbod is zichtbaar op de website en zal structureel gedeeld worden via de Facebook- en Instagrampagina, in de lokale pers en via een digitale nieuwsbrief met culturele tips. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan ook op cultuurmedemblik.nl.

Over Cultuur Medemblik
Cultuur Medemblik is een initiatief van Gemeente Medemblik. Culturele organisaties uit Medemblik kunnen kosteloos alle culturele activiteiten die zij organiseren aanmelden op de website cultuurmedemblik.nl. Inwoners en bezoekers van Westfriesland hebben zo altijd toegang tot een complete en actuele UITagenda.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen