maandag 22 juli 2024
spot_img

Alles goed geregeld bij Mantel en Voors Notarissen

Je zit gewoon rustiger als je weet dat je zaken goed geregeld zijn. Tegenwoordig zijn er zoveel regels en regelingen, dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Levens veranderen en de wereld om ons heen verandert ook razendsnel. “Wij helpen de juiste keuzes te maken.”

Wat er geregeld moet worden is heel persoon specifiek. Geen enkele situatie is hetzelfde. “Denk aan samengestelde gezinnen ofwel patchworkgezinnen, die vragen om specifieke regelingen en afspraken die voor een ander helemaal niet van belang zijn. Wil men bijvoorbeeld dat de bonus (klein)kinderen meedelen in de erfenis, of juist dat er iemand wordt uitgesloten als er een scheiding om de hoek komt kijken? Dan moet dat op de juiste manier zijn vastgelegd.”

Hulpvaardig meedenken
“Wij adviseren om uw zaken in elk geval te regelen als u nog gezond bent. Het geeft een zekere rust te weten dat de zaken goed geregeld zijn. Ook voor de nabestaanden. Doe ook aan onderhoud, check met enige regelmaat of de gemaakte afspraken nog kloppen met uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld met een testamentencheck. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en daar horen unieke regelingen bij.”

Lezingen goed bezocht
Rinske Mantel en Sandra Voors geven regelmatig lezingen, die goed worden bezocht. Grote bedragen erfbelasting betalen is niet het eerste wat je iemand wilt vertellen vlak nadat een dierbare is weggevallen. “Vaak is het ook te voorkomen, het had ook anders gekund, denk ik dan,” aldus Rinske. “Dat meedenken met al die unieke personen en situaties, zowel privé als zakelijk, dat is waar onze kunde en kracht ligt. We hebben een breed kennisveld en zijn constant bezig die kennis up-to-date- te houden door o.a. vakliteratuur te lezen,” vult Sandra aan.

Jeugd goed bezig
“De laatste tijd zien we veel jonge mensen langskomen. Zij geven aan dat ze op internet veel te veel informatie vinden, maar juist niet dat waar ze naar op zoek zijn. Na een persoonlijk gesprek geven ze aan dat ze hier die persoonlijke aandacht en specifieke informatie wel kregen en dat ze dat als heel prettig hebben ervaren.”

Agrarische sector
We zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers. We zijn er voor het Klein en Midden bedrijf. Ook zijn we Agri-notarissen, hetgeen betekent dat we aangesloten zijn bij VASN (Vereniging Agrarische Specialisten in het Notariaat) en gespecialiseerd zijn in zaken als bedrijfsopvolging.

Trots op het team
Met twee notarissen en in het totaal 38 personeelsleden is Mantel en Voors een middel groot bedrijf. “Precies goed zo,” lachen Rinske en Sandra. “We kennen elkaar goed, we kunnen op elkaar bouwen en vertrouwen. Maar we zijn wel met voldoende mensen om de taken goed te kunnen verdelen en elkaar te kunnen informeren bij specifieke situaties. Dat we nu twee kantoren hebben maakt dat we voor iedereen goed bereikbaar zijn.”

Kennismaken
Wilt u langskomen, maak dan een afspraak in één van onze twee vestigingen. U vindt Mantel en Voors Notarissen in Andijk aan de Dokter d’Arnaudstraat 29. Bereikbaar op telefoonnummer 0228 59 22 24 of per e-mail infoandijk@mantelvoors.nl. U bent uiteraard ook van harte welkom aan de Dokter De Vriesstraat 33 in Benningbroek. Rechtstreeks bereikbaar via nummer 0229 59 12 64 en e-mail infobenningbroek@mantelvoors.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen