maandag 22 april 2024
spot_img

Alles wat je wilt (w)eten voor meer energie en een betere weerstand

BOOST! is een compleet boek wat jou helpt op weg naar een betere weerstand en meer energie en juist dat wilden deze twee auteurs. Niet alleen recepten, niet alleen een verhaal over supplementen, intermittent fasting, hormonen of een programma om mee te werken.
Na haar kookboeken, drie grote bestsellers, heeft de Andijkse Annemieke de Kroon nu samen met Mieke Dams, orthomoleculair therapeut, intermittent living coach en ondernemer, opnieuw een schitterend boek gemaakt. BOOST! is een must-have in de keuken én in de boekenkast.

Deze heerlijke zomerse ijsjes zijn slechts twee van de 170 heerlijkheden uit het boek.

Makkelijk toe te passen
BOOST! staat vol informatie die heerlijk wegleest. Veel inhoud, maar voor iedereen te begrijpen en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven. De onderbouwingen zijn goed en wetenschappelijk. Er staan fijne overzichten in en pictogrammen waardoor je de informatie gelijk in je opneemt. In het boek staan interviews met toffe inspirerende experts die hun beste tips delen voor een gezond en energiek lijf en een sterk immuunsysteem.

Vierweeks programma
Met het vierweekse BOOST-programma kun je direct aan de slag. In het boek staan voorbeeldoefeningen voor thuis, korte samenvattingen met actiepunten, ervaringen van de auteurs, mooie quotes die je inspireren en natuurlijk de 170 heerlijke recepten. Bij de recepten kun je zelf aantekeningen maken: je eigen oventijd, vervangende ingrediënten, aanpassingen en je kunt je favorieten weergeven. In het boek staan boodschappenlijsten en bij elk recept staat het aantal vezels. Zo kun je zelf makkelijk je dagmenu samenstellen. Er is een lijst met een enorme variatie aan seizoengroenten en -fruit; perfect voor een gezonde darmflora en je hormoonsysteem.

Gebruiksboek
Met hart en ziel hebben Mieke en Annemieke aan BOOST! gewerkt. Het is echt een gebruiksboek. Naast meer dan 170 recepten bevat het de nieuwste informatie over gezondheid, supplementen, een intermittent lifestyle en het vierweekse BOOST-programma. Een gezonde, gelukkige en avontuurlijke reis naar jouw beste en vitaalste leven. Dat wil jij toch ook? M.m.v. Richard de Leth, Ir. Ralph Moorman, Juglen Zwaan, Kasper van der Meulen, Vivian Reijs, Astrid te Winkel en Leo Pruimboom.

Meer informatie vindt u op www.dekeukenvanannemieke.nl

Mieke Dams runt sinds vijftien jaar haar eigen praktijk en resetcentrum waar ze cliënten helpt op basis van KPNI en intermittent living; de puzzel voor het optimaliseren van je gezondheid, hormonen, darmen en energie. Annemieke Groenendijk-de Kroon is sinds 2014 eigenaar van De Keuken van Annemieke, ze geeft lezingen, organiseert Grazing Tables (een succesvolle cateringformule) en geeft gezondheidsconsulten. Ze is auteur van drie goedlopende kookboeken en besloot haar kennis van voeding en gezondheid te bundelen met Mieke om tot een nog completer gezondheidsplaatje te komen.

De verkoopprijs is inclusief 9%BTW €34,95.

Het boek is te koop bij Primera Andijk of op zinergi.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen