woensdag 17 juli 2024
spot_img

Alpha small groups

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Op 17 januari om 19.30 uur gaat een Alpha small groups van start. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna kijk je een filmpje waarin een praatje over een bepaald onderwerp wordt gehouden. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover je doorpraat met je groepje.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.30 – 21.30 uur bij iemand thuis.Wat je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen.

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of op baptistenenkhuizen.nl.Je kunt ook contact opnemen met Cees Hanemaaijer, voorganger van de Vrije Baptistengemeente Enkhuizen, 06-36 14 33 92.

Aanmelden voor de Alpha kan via alphacursus@baptistenenkhuizen.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen