dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Alternatieve/ spirituele beurs

Op zondag 29 oktober wordt er in De Schoof in Wervershoof weer de alternatieve/ spirituele beurs gehouden. De best bezochte beurs van deze regio!
Deze wordt ook dit keer weer voorzien van vele specialisten met verschillende disciplines. Zo zal ook deze editie weer een leuke, interessante en leerzame beurs worden voor iedere bezoeker. De entree is zoals gebruikelijk helemaal gratis en voor consulten wordt maximaal €8,- gevraagd. Of jij al jaren lang bekend met het spirituele of juist voor het eerst meer te weten wilt komen op dit gebied, maakt voor een bezoek aan deze beurs niet uit. Iedereen is welkom om kennis te maken met wat te bieden is! Op de beurs is er onder anderen: Aura lezen, oorkaars behandeling, access bars, aura tekenen, magnetiseur, intuïtieve energetische healing, waarnemen adhv engelenkaarten, medium, hypnotherapie en nog veel meer!

Op zondag 29 oktober zijn de deuren van 12.00 tot 17.00 geopend voor bezoek. Locatie is De Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof. Meer informatie is te vinden op www.deschoof.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen