woensdag 17 juli 2024
spot_img

Altijd geholpen door iemand die u kent

Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan bij een bank in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij Vrolijk Verzekeringen, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies of hulp bij uw bankzaken. Wij nemen alle tijd voor u. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

Klantgericht en klantvriendelijk
Wist u dat we opnieuw zijn uitgeroepen tot meest klantgerichte bank en de meest klantvriendelijke bank? Dit komt omdat u voor al uw geldzaken terecht kunt bij een Adviseur bij u in de buurt. Voor een vraag over uw financiën of voor een goed advies, wij nemen de tijd voor u.

Wij helpen u graag
Stap nu over naar RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu € 50 spaargeld* van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank. Kom snel langs of bel voor een afspraak.

Vrolijk Verzekeringen
Kleingouw 28, 1619 CB Andijk
Tel: 0228 592420
Bekijk de actievoorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen