zondag 26 mei 2024
spot_img

Alzheimer Café Enkhuizen organiseert op dinsdag 23 april 2024 Thema avond: “Vragen rondom het levenseinde”

Gastspreker Nico Kuijs van het Expertisecentrum Euthanasie.

Het Alzheimer Café nodigt u uit voor een belangrijke avond gewijd aan het thema “Vragen rondom het levenseinde”, met prominente gastspreker Nico Kuijs, arts van het Expertisecentrum Euthanasie. De avond zal worden geleid door gespreksleider Marloes Stam.

Deze avond staat in het teken van enkele van de meest urgente vragen met betrekking tot het levenseinde, waaronder: ‘Mag ik het zeggen als ik niet meer wil?” en “Wie kan mij hierbij helpen?”

Het Alzheimer Café erkent de complexiteit van deze vragen, vooral in relatie tot Dementie, en heeft daarom besloten dit thema centraal te stellen in deze bijeenkomst.
Nico Kuijs zal met zijn uitgebreide kennis en ervaring belangrijke inzichten delen over dit onderwerp. Hij zal de ethische, medische en emotionele aspecten bespreken die gepaard gaan met vragen rondom het levenseinde.
Het Alzheimer Café Enkhuizen is een veilige en gastvrije omgeving waar mensen met dementie, mantelzorgers en andere geïnteresseerden samenkomen om informatie te delen, steun te vinden en van elkaar te leren. Toegang tot het Alzheimer Café is gratis.

Dinsdag 23 april 2024, de avond start om 19:30 uur (deur is open vanaf 19:00 uur) en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Locatie: Herfstzon, ingang Kwakerspad.
Voor meer informatie zie: alzheimer-nederland.nl

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen