zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Alzheimer Café Enkhuizen: veiligheid in het verkeer

Op dinsdag 28 mei 2024 zal het Alzheimer Café Enkhuizen een belangrijk gesprek voeren over een vitaal onderwerp: veiligheid in het verkeer. De avond zal worden geleid door gespreksleidster Marloes Stam en heeft als speciale gast Theo de Lange van Autorijschool de Lange.

Het rijden met dementie is een kwestie die veel vragen oproept. Hoe beïnvloedt dementie de rijvaardigheid? Wat zijn de geldende regels en wetgeving voor personen met dementie. En welke rol speelt het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) hierin? Alternatieve voor autorijden, zijn die er?

De avond begint om 19:30 uur, met inloop vanaf 19:00 uur. Het Alzheimer Café Enkhuizen verwelkomt iedereen die geïnteresseerd is in de onderwerp. Het belooft een informatieve en interactieve avond te worden, waarbij diverse perspectieven en ervaringen worden gedeeld.

Datum: dinsdag 28 mei 2024
Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur
Plaats: Herfstzon, ingang Kwakerspad. Entree is gratis en opgeven is niet nodig.
Voor meer informatie zie
www.Alzheimer-Nederland.nl

Het Alzheimer Café biedt een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familieleden en andere geïnteresseerden. Het is een informele setting waarin ervaringen worden gedeeld, informatie wordt verstrekt en vragen worden beantwoord. Het Alzheimer Café Enkhuizen organiseert regelmatig bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot dementie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen