maandag 22 juli 2024
spot_img

Alzheimer Café Enkhuizen

Op dinsdag 27 februari 2024 opent het Alzheimer Café Enkhuizen zijn deuren voor een avond gewijd aan het belang van beweging voor mensen met dementie. Deze avond gaan we dieper in op de verschillende aspecten van beweging en de impact ervan op het welzijn van personen met dementie.

Is beweging belangrijk voor mensen met dementie? De discussie over dagelijks beweging.

Welke rol van sportverenigingen en alternatieven voor degenen die niet lid zijn van een vereniging? Omgaan met moeilijkheden bij beweging. Is passief kijken naar sport op televisie ook een vorm van beweging?

De gastspreker is Hans de Vries. Hij zal zijn expertise delen op het gebied van beweging voor mensen met een beperking. Jos Lankreijer zal als interviewer optreden en de dialoog leiden.

Het Alzheimer Café Enkhuizen biedt een platform voor mensen met dementie, hun naasten, zorgverleners en andere geïnteresseerden om samen te komen, te leren en ervaringen uit te wisselen. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze waardevolle avond.

De recreatiezaal van Herfstzon (ingang aan het Kwakerspad) gaat open vanaf 19:00 uur, start van de avond is om 19:30 uur. De avond eindigt rond 21:00 uur. Koffie en thee staat klaar en zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Alzheimer Nederland.

We kijken er naar uit u te verwelkomen op deze avond.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen