zondag 26 mei 2024
spot_img

Amnesty International zoekt collectanten

Amnesty is altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen met de collecte in hun stad of dorp. Van 10 t/m 16 maart 2024 gaan er weer duizenden collectanten de straat op om geld op te halen voor Amnesty. Help jij ook mee?

Blij met elk uurtje
Amnesty is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen een paar uurtjes overdag. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen. Als je je aanmeldt, neemt de collecte-coördinator bij jou in de buurt contact met je op. Samen bespreek je hoe het collecteren in zijn werk gaat.

De collecte, van groot belang
De collecte is voor Amnesty een onmisbare bron van inkomsten. Wij zijn onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Daarom zijn de collecte én de collectanten zo belangrijk.

Aanmelden kan via de website
Ga naar amnesty.nl/collecte en kies voor ‘informatiepagina voor collectanten’. Daar beantwoorden we je vragen, waarna je je kunt aanmelden. Je mag ook rechtstreeks contact opnemen met de collecte-coördinator van Andijk, Annethera Hos, 06-2305 6652

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen