maandag 20 mei 2024
spot_img

Amnesty zoekt collectanten

Wordt u dit jaar óók een van de 15 duizend collectanten die de straat opgaan om geld in te zamelen voor Amnesty International? De jaarlijkse collecteweek van Amnesty vindt plaats van 11 tot en met 16 maart 2019. Amnesty zoekt in Andijk nog een aantal vrijwilligers die een paar uur willen collecteren. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als collectant? Kijk dan op www.amnesty.nl/collecte of neem contact op met Annethera Hos (06-23056652) collectecoördinator Andijk.

Waarom collecteren?
Amnesty International komt op voor de slachtoffers van mensenrechten-schendingen, waar ook ter wereld. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om het werk voor deze mensen voort te kunnen zetten.

Omdat Amnesty International een onafhankelijke organisatie is (niet gebonden aan een politieke overtuiging of godsdienst), neemt zij voor haar onderzoeken en acties géén geld van overheden of politieke groeperingen aan.

Missie Amnesty
Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) en andere internationale mensenrechtendocumenten.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen