maandag 20 mei 2024
spot_img

‘Amrita, Natuurlijk Beter, duurzaam & completer’.

Door deze bijzondere therapie ben ik er bovenop gekomen en heb ik een persoonlijke groei doorgemaakt. Doordat ik weer in mijn kracht kon staan, heb ik andere inzichten gekregen en mijn levensmissie gevonden; ik ben namelijk zelf een Energetisch therapeute geworden. Sinds 2015 heb ik een eigen praktijk in Andijk, waar ik d.m.v. Energetische therapie en Natuurgeneeskunde mensen ondersteun op weg naar een betere gezondheid en vitaliteit. Ik kan anderen nu helpen om hun balans te (her)vinden doordat ik het zelf heb doorgemaakt!
Heb jij ook het gevoel dat er iets mist in je leven? Je bent niet meer de complete IK die je was, de gelukkige ik. Misschien ben je bewust of onbewust blijven hangen in een (traumatische) ervaring die veel indruk op je heeft gemaakt? Je wilt deze ervaring een plekje geven, maar het lukt niet, of in elk geval niet alleen. Of misschien voel je je beperkt door een klacht/aandoening en wil je dat iemand je vakkundig ondersteunt op weg naar een betere gezondheid?
Tijd om aan jezelf te denken! Tijd om nu stappen te ondernemen. Hiermee help ik je op weg naar een natuurlijk herstel!

Mijn naam is Natalja Mantel, ik ben gediplomeerd Holistisch Energetisch Therapeute en eigenaresse van Amrita-Holistisch Centrum voor Natuurgeneeskunde. In mijn praktijk bied ik een compleet pakket van therapieën voor mensen met diverse klachten en aandoeningen. Ik ben lid van de beroepsvereniging Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET), waardoor veel zorgverzekeraars mijn behandelingen vergoeden. Daarnaast werk ik met Kruidengeneeskunde, Aromatherapie, Schüssler mineraal celzouten, Bloesemtherapieën, Spagyriek, Frequentie Toonpunctuur, Meditatie en Yoga therapie, geef ik Natuurvoeding, suppletie en leefstijladviezen. Door een persoonsgerichte combinatie van Natuurgeneeskundige therapieën, die je lichamelijk, psychisch en/of emotioneel kunnen ondersteunen op natuurlijke wijze, kan ik je helpen op weg naar een duurzaam herstel. Mijn visie & missie wordt weerspiegeld in de slogan van mijn praktijk: “Amrita, Natuurlijk Beter, duurzaam & completer.”

Mijn verhaal ‘uit balans’
Lang geleden werd ik geconfronteerd met het vroegtijdige overlijden van mijn moeder, waardoor ik uit balans ben geraakt. Ik was niet meer in staat om de draad zelfstandig op te pakken en ik kwam in een depressie terecht. Via de huisarts werd mij antidepressiva voorgeschreven, welke veel negatieve bijwerkingen veroorzaakten, na enige tijd gaf een psychologe mij het advies een Holistische Energetische therapie behandeling te proberen. Ik had nog nooit over deze therapie gehoord en vond het idee ‘dat wij behalve ons lichaam ook nog een (levens)energie zouden bezitten’ een beetje zweverig klinken. Toch gaf ze mij een dusdanig vertrouwen, dat ik besloot het te proberen. Daar ben ik nog steeds erg blij om!


“Met persoonlijke en vakkundige ondersteuning help ik je om weer in balans te komen.”

Levensenergie en ‘onze innerlijke apotheek’
In de reguliere geneeskunde worden verschillende soorten energie in het menselijk lichaam gemeten tijdens de diagnostisering, zowel bij nucleaire geneeskunde, radiologie als beeldvormingsdiagnostiek. Bij de Energetische therapie wordt ook gewerkt met een natuurlijke levensenergie die de vitaliteit en het welzijn van ieder mens beïnvloedt. Als deze levenskracht onbelemmerd door ons hele systeem stroomt, dan zijn wij gezond en vitaal. Door mogelijke verstoringen/blokkades in de doorstroom van deze energie kunnen er klachten en later ziektes ontstaan.

In mijn geval was het, het onverwerkte verdriet dat de doorstroom van mijn vitale energie blokkeerde en een depressie veroorzaakte. Toen het verdriet door een aantal Energetische therapie behandelingen werd losgelaten kon mijn levenskracht weer vrij gaan stromen en werd ‘mijn innerlijke apotheek’ weer geactiveerd. Toen werd er letterlijk een knop omgedraaid in mijn systeem en ineens was ik er weer. “Wat is het leven toch prachtig!” dacht ik toen. Dankzij Energetische therapie ben ik van mijn depressie afgekomen. Mijn ware levenspad en missie heb ik kunnen vinden en bewerkstelligen en kan nu vanuit mijn eigen kracht verder gaan leven. En dat gun ik iedereen van harte!
Bel me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of maak direct een afspraak. Ik sta je graag te woord.

Natalja Mantel

Meer informatie:
Amrita Holistisch Centrum
Middenweg 10, 1619BL Andijk
Tel 06-57245725
www.amrita.nu
www.facebook.com/
AmritaHolistischCentrum

Volg en Like mijn pagina op Facebook, waar ik simpele en gezonde recepten deel met natuurlijke en onbewerkte ingrediënten. Tevens geef ik bruikbare tips t.b.v. gezondheid, vitaliteit en bewustwording. Ook kan je er actuele informatie over workshops, opendagen en rondleidingen in mijn biologisch-dynamische geneeskrachtige kruidentuin vinden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen