Per 1 oktober heeft Andijk Auto Techniek in Andijk zich aangesloten bij de garageformule Autovakmeester. En wordt daarmee trotse partner van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft de eigenaar Michael Claassen eigen baas en bieden ze dezelfde uitstekende service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Michael vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets beloond met de 1e plek bij het onderzoek van BOVAG. Een beoordeling van hun leden met een 8,9 bij dit formule onderzoek zegt genoeg. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Dit professionele autobedrijf is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat”.
De klanten van deze allround garage kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onder andere onderhoudsbeurten, APK keuringen en schadeherstel. Zij kunnen rekenen op:
• 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid
• Onderhoud en reparatie van alle merken
• Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
• Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
• Goed opgeleide en servicegerichte technici
• Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Autovakmeester in het algemeen
Autovakmeester is een universele garageformule van onderdelenleverancier Alliance Automotive Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Autovakmeester richt zich op universele autobedrijven en erkend reparateurs. De formule omvat onder meer garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties, 24/7 Europese pechhulp, volledig assortiment in A-merkonderdelen, opleiding en technische helpdesk via TECH360, Kentekenloket en optimale online vindbaarheid plus reviews.