zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Andijk Scheepstechniek wordt onderdeel van Jachthaven Andijk

Andijk Scheepstechniek (AST) is al vele jaren een begrip onder watersporters. Gevestigd op Jachthaven Andijk verzorgt AST al het technisch onderhoud aan pleziervaartschepen. Geen zee is wat dat betreft te hoog voor Pieter Bakker en zijn medewerkers.

Op advies van zijn arts moet Pieter Bakker nu gas terugnemen. Met het oog op de continuïteit op langere termijn hebben Jachthaven Andijk en AST onlangs gesprekken gevoerd. Dat heeft er in geresulteerd dat per 1 juni 2024 AST als zelfstandige onderneming wordt geïntegreerd in de activiteiten van Jachthaven Andijk. Deze integratie zal in fases verlopen, waarbij de focus in het begin vooral zal liggen bij de service aan en het gemak voor de klant.

Pieter Bakker zal als zelfstandige voorlopig verbonden blijven aan AST, zodat zijn expertise voor de uitgebreide klantenkring niet verloren gaat. Ook de huidige medewerkers blijven actief voor AST. Vanwege de omvang van de huidige orderportefeuille en de vraag naar goed technisch onderhoud in de watersportwereld zal AST ook op zoek gaan naar een extra monteur.

De dagelijkse leiding van AST zal in handen komen van Ferdie Veenings. Ferdie heeft ervaring in het commerciële scheepstechnisch onderhoud, en heeft de laatste 14 jaar gewerkt als regiomonteur voor de KNRM. Net als Pieter Bakker hecht hij groot belang aan veilig en probleemloos varen voor de watersporters.

AST is hoofddealer van Yanmar motoren, Bukh Scheepsmotoren en Raymarine. Voor Volvo Penta service parts is er een nauwe samenwerking met Jachtservice Hoorn. AST werkt samen met onder meer Polymo, Wittenberg Scheepstimmerwerken en CS Rigging.

Jachthaven Andijk biedt ligplaatsen en winterberging (binnen, buiten en met staande mast) en natuurlijk de Watersportwinkel. Op Jachthaven Andijk kan de watersporter dus alles vinden wat hij nodig heeft.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen