zondag 26 mei 2024
spot_img

Andijker Hidde de Haan pakt met zijn team Gouden Seizoenprijs op NK

Het heren team niveau 3 pakt goud en zilver op de Landelijke Teams Finale in Alkmaar zondag 7 april 2024.
Op de finale dag wordt gestreden om de dagprijs en seizoenprijs. Tot aan de halve finale weet het heren team niveau 3 alle wedstrijden op de eerste plaats te eindigen en daarmee ook de hoogste seizoenpunten te behalen.

Het turn team niveau 3 van TCW bestond op de finale dag uit Hidde de Haan, Rick Stikkelorum, Finn de Jong en Jordi Lagas.
De start op de eerste twee toestellen,  vloer geturnd door Hidde, Finn en Jordy en voltige geturnd door Rick, Hidde en Finn, was niet zoals gepland, daar lieten zij helaas wat punten liggen. Op onderdeel ringen, geturnd door Rick, Hidde en Jordy, herpakte de heren zich weer.
Toestel sprong, uitgevoerd door Rick, Finn en Jordy, werd netjes uitgevoerd. Met 35.500 punten klom het team in het tussen klassement op tot de beste 3 teams.
Bij toestel brug vond op het laatste moment een wissel plaats, wat goed uitpakte voor het team.  Met onderdeel rek als laatste toestel spannende het erom, maar de heren Rick, Hidde en Jordy bleven gefocust en turnen de elementen goed en pakte daarmee genoeg punten om de zilveren dagprijs voor zich te winnen en daarmee ook genoeg punten om goud te behalen voor de seizoenprijs. Een goed staaltje team work!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen