dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Andijker Kunst- en Tuinroute 2018

Er zijn jaarrond veel leuke dingen te beleven op Andijk. Maar de jaarlijkse topper is toch wel de Kunst- en Tuinroute! Wát een tuinen en wát een creativiteit en inzet van oost tot west! Grandioos! Het is ieder jaar weer genieten van fraaie tuinen, prachtige kunstuitingen, interessante verzamelingen. En van elkaar natuurlijk. Want de route staat ook garant voor leuke ontmoetingen met andere mensen.

Ook dit jaar laten veel Andijkers anderen meegenieten van dat waar zij zelf ook zo van genieten: van hun tuin, van hun hobby, van hun creativiteit en muzikaliteit. Zij stellen hun huis, tuin of atelier open voor bezoekers en bieden zo een boeiende route met veel tuinen, verzamelingen, exposities, muziek en zang, creaties van glas, karton, klei, hout, metaal enzovoort. Ook diverse museums zijn open deze dag.

Zaterdag 26 mei
Dit jaar staat de route gepland op zaterdag 26 mei. Route open van 11.00u tot 17.00u. Er kan gestart worden op 4 plaatsen: de R.K. Kerk (Bangert 26), De Kapel (Middenweg 48), de Gereformeerde Kerk (Middenweg 4) en op Hornpad 2 bij de familie Groot. Deelname is gratis en u krijgt een kaart van Andijk mee met daarop informatie wat waar te zien en te beleven is. De locaties zijn herkenbaar aan vlag en gele wimpel. Kom en geniet mee! Tot ziens! (Mocht de route door slecht weer niet door kunnen gaan, dan staat dit 26 mei om 10.00u op andijker.nl en gereformeerdekerkandijk.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen