donderdag 13 juni 2024
spot_img

Andijker Schoolvoetbal 65 jaar!

Op maandag 27 en dinsdag 28 mei was het weer zover! Sporting Andijk organiseerde de 65ste editie van het schoolvoetbal toernooi waar de jongens en meisjes van de Kuyper, Idenburg, Piramide en Bangert weer tegen elkaar streden! Vorig jaar ging de eerste prijs mee met de jongens van Kuyper 1. Zij zijn extra gemotiveerd om ook dit jaar de wisselbeker mee naar huis te nemen. Bij de meisjes won de Idenburg vorig jaar de grootste prijs. Lukt het hen de beker op de Dijkweg te houden?

Het was te merken dat de jongens hard getraind hadden voor dit toernooi. Maar, net als vorig jaar, werd de strijd om de eerste plaats een onderonsje tussen Kuyper 1 en Kuyper 2. De uitslag eindigde in een gelijk spel tussen de twee sterke teams. Uiteindelijk wist Kuyper 1 op doelsaldo de beker mee naar huis te nemen.

Kuyper 1 meisjes. Foto aangeleverd

Bij de meisjes was er duidelijk één de sterkste, de Kuyper 1! Dinsdag hadden de meisjes last van alle regen en werd het ook voor hen iets uitdagender. Toch lukte het hun toch de beker naar de Buttervin mee te nemen. De nummer twee en drie gingen lang kop aan kop, uiteindelijk waren het de meiden van de Piramide die het zilver mee mochten nemen.

Gelukkig is er ook dit jaar weer volop genoten van het toernooi door de oudste leerlingen van de basisscholen in Andijk. Dit was wellicht niet gelukt zonder alle support van de vrijwilligers en toeschouwers, die ondanks de regen op de tweede dag trouw langs de kant stonden.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen