dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Andijker Tulpenwandeltocht

Afgelopen zondag 21 april hebben enkele honderden wandelaars weer de weg gevonden naar Andijk om mee te doen aan de tulpenwandeltocht die de Andijker IJsclub organiseerde. Ondanks dat het de gehele week nu niet bijzonder goed weer was werden wij blij verrast dat het op zondag 21 april wel goed weer werd om toch de wandelschoenen aan te doen. Het was dan ook een drukte van belang bij het startpunt aan de Kleingouw. Vele wandelaars kwamen zich aanmelden bij zorgboerderij ‘de Tulp’.  Helaas was het jammer dat de auto’s niet op het grasveld nabij de zorgboerderij geparkeerd konden worden, door de vele regen was het terrein veel te nat.  We konden uitwijken naar de parkeerplaats achter Cultura.
De wandelaars kwamen goed gekleed bij ons binnen daar de gevoelstemperatuur toch aardig richting het vriespunt ging. Wel is het als organisatie mooi om te horen van vele wandelaars dat men het een mooie tulpenwandeltocht vond waar men zeker volgend jaar voor terug wil komen. Natuurlijk ook wij hebben geprobeerd om alles goed voor elkaar te krijgen maar het is wel de wandelaar die het ervaart tijdens de tulpenwandeltocht. Ook zijn er altijd verbeterpunten voor ons als organisatie die wij meenemen naar de volgende wandeltocht.  

Dank aan alle vrijwilligers, zorgboerderij ‘de Tulp’ – Tulpenkwekerij Niels Kreuk – Horeca Het Grootslag – Zeildoekprodukten v/d Gruiter – Firma van Etten en de Hr P. Kuin.     

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen