dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Andijkse band Searching Valentine viert EP-release

De Andijkse band Searching Valentine brengt 10 mei haar debuut-EP uit. Eerder haalde zij geld op om deze te financieren en nu komt het dan toch echt uit. En dat moet gevierd worden. 11 mei viert de band hun “release-party” in dorpshuis Cultura. 
 
De vier twintigers doken in december de studio in met producer Ernst van Dusseldorp. Het resultaat: een debuut-EP met vier nummers. Op de EP is het geluid van een lange muzikale vriendschap te horen. Tijdens de show wordt er een mini-documentaire vertoond en krijgt het publiek een uniek kijkje in de studio.
 
In maart lanceerde zij de eerste single “Solitude”, en met succes! Met meer dan duizend streams en een plek op festival Dijkpop, beginnen ze hun carrière op een goed manier. De volledig opgenomen EP zal 11 mei gespeeld worden, waarna er nog een set wordt gespeeld met niet-uitgebrachte nummers.
 
De band komt deze avond niet alleen. Singer- songwriter Jenta Schipper bijt om 21:00 de spits af. In het dorpshuis Cultura, zullen 11 mei de deuren van de release-party om 20:30 openen.  
 
Kaarten kosten €5,- en zijn aan de deur te krijgen, of te bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/27forever. Donateurs van de GoFundMe- actie hebben gratis entree.

Voor meer informatie, kijk op de Instagram- en Facebook-pagina van de jongens of ga naar searchingvalentine.com. 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen